CleancoCleanco

Bedrijfs Historie

Euromax Services is een betrouwbare partner met zeer ruime ervaring in schoonmaken én schoonhouden. Ruim 25 jaar geleden door Jan en Annemieke Kronenburg opgericht en tot op heden een dynamische en stabiele onderneming waar kwaliteit, goede service en persoonlijk contact hoog in het vaandel staat. Voor referenties over ons bedrijf verwijzen wij u graag door naar onze trouwe klantenkring waar zelfs de allereerste opdrachtgever nog toe behoort!

Wij richten ons in de markt vooral op kantoren en kleine tot middelgrote bedrijfspanden. maar hebben ook ruime ervaring in het verrichten van schoonmaakonderhoud van scholen, sportaccommodaties en beveiligde instellingen.

                     Euromax

 

Al onze medewerkers zijn in het bezit van een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) en dus betrouwbaar. Wij beschikken in de regio Utrecht over uitstekende referenties.

Op deze website kunt u in grote lijnen lezen wat onze doelstelling is en welke mogelijkheden wij u kunnen bieden en we breiden onze takenpakket steeds verder uit. Wij zijn ons als geen ander er van bewust dat het laten verrichten van schoonmaakonderhoud binnen uw bedrijfspand vooral een kwestie van vertrouwen is. Het team van Euromax Services spant zich dan ook optimaal in om dit waar te maken.

Mocht uw belangstelling zijn gewekt, aarzelt u dan niet om een afspraak te maken voor een vrijblijvend informatief gesprek.

Visie

De grondgedachte achter Euromax Services is dat schoonmaak(dienstverlening) een beroep is, geen bijbaan. Een beroep dat vaak overdag en in de avonduren kan worden uitgevoerd door goed opgeleid personeel. Mensen die aanspreekbaar zijn en service bieden.. Kwaliteit laten beleven in plaats van enkel kwaliteit leveren. Coachen van medewerkers door waardering en persoonlijke aandacht ,investeren in de  relatie tussen opdrachtgever en onze medewerker.

Missie

Tevreden klanten én schoonmaakmedewerkers: dat is het doel van onze missie.

Attente en professionele dienstverlening te leveren , en een bijdrage te leveren aan een schone werkomgeving  van opdrachtgevers en medewerkers.

Schoonmaken is een vak, óns vak!
 
377

Kantoren gereinigd

120

Tevreden klanten

378

Ramen gezeemd

620

Vloeren behandeld

Euromax Services

Gratis offerte aanvragen

Ontvang een gratis offerte en kijk wat het beste bij u past.

Om spam te voorkomen vragen we u de onderstaande code over te typen.

captcha

Euromax Services

staat voor

  • Hoogstaande kwaliteit
  • Scherpe prijs
  • De beste service
  • Goede communicatie
  • Enthousiaste medewerkers
  • Wederzijds vertrouwen

Maandag - Vrijdag

Wij zijn er van maandag tot vrijdag.

Neem contact op om te overleggen of een offerte aan te vragen. We komen graag langs voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

                                                                                                © 2023 Idesignforyou.nl